What a week!

Måndag: Börjar med skit.
Slutar med AWSOME :D
Middag med Dave, mkt trevligt. Bestämde oss sedan för att gå ut. O tamejfan, är det något jag älskar med england så är det ju att det spelar ingen roll vilken dag i veckan man går ut, för nog fan ere fullt ös iaf :D
Så måånga mojitos, shots och champagne senare rullade vi hemmåt. (efter att nästan ha blivit utslängda från en club och nekade att komma in på en annan). Men kvällen slutade trots allt inte förrens halv sju på morgonen.
BRA runda om fötterna ;)
Tisdag: Bestod av MYCKET välbehövlig sömn. gick upp vid halv 5 (ehum) och försökte mig på att äta en pizza, men blandat resultat. Mys på hög nivå med mig själv, film, chips o cola! Duschen slutar att fungera.
Onsdag: Gick på anställningsintervju på London street brasserie. Gick mycket väl! Blev så smickrad så hälften kunde vara nog. Allvarligt, eftersom bara hälfen av det va sant!
Bestämde iaf ny träff me köksmästarn.
Träffade Pernilla en sväng och tog en kaffe. Sen hem o kolla på Runt fat boy, run! Klockrent!
Duschen funkar fortfarande inte.
Torsdag (läs idag). Träffade James och hade en liten chit chat. Givande! Så förhoppningsvis börjar jag mitt nya jobb snart :D
Lunch me Gordie. Sen lite mys, och snart dax för honom att åka o jobba.
Ska bli skönt att börja jobba så man slipper sitta hemma i ensamheten.
Duschen är fortfarande högst ur funktion. Vill man "duscha" får man koka vatten på spisen i dom VÄLDIGT små kastrullerna, och i tekokarn. Detta tar ungefär en timme och ex antal turer upp o ner för trappen! (varning för träningsvärk och att spilla ut kokhett vatten över sig själv) Sen, när man har tillräckligt med varm vatten (typ en femtondel av badkaret) kan man fylla på med kallvatten (för det finns de fan gott om) tills det är lagom piss ljummet, och täcker iaf halva låren när du sitter ner.
Sen får man helt enkelt sitta där i sitt egna smutsiga badvatten, med shampo o balsam o allt. Ett hett tips för att kunna skölja ur håret är att använda ett guiness glas. Funkar kanoners.
Ja, ni förstår ju vilket helvete det är att försöka duscha, och när man är 6 pers i ett hus, och alla börjar jobba samtidigt och vill duscha innan dess.. Ja, de går inte så bra. Så ja antar att alla kommer börja lukta VÄLDIGT suspekt inom en väldigt snar framtid.
Om vi bara kunde få tag på den där jävla husägarn så han kan komma o fixa skiten!!
Suck, jävla u-land!

på söndag ska ja åka o rida :D wohoooo!!
Thanks babe, your the best!!

Hoppas jag slipper den analkande förkylningen, INGEN bra tajming!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0